1. Noen spørsmål å stille seg selv først
Hva skal jeg arrangere?
- Ølsmaking
- Usmakskurs
- Luktesamling
- Publikums favoritt
- Annet
2. Omfang av arrangementet
- Finnes det et budsjett/penger til dette?
- Hvem er det for: Medlemmer / Dommere / Potensielle nye medlemmer
- Målgruppe: Lokale / Regionalt / Nasjonalt
- Tidspunkt
- Fra og til klokka
- Lokale du skal benytte
- Må bookes inn først.
- Sjekk opp ang skjenkebevilling
- Premiering
- Snakk med samarbeidspartnere
- For lokale arrangement, kontakt lokal samarbeidspartner før du tar kontakt med det landsdekkende samarbeidspartner
- For flaskekonkurranser og Publikums favoritt er det vanlig med gavekort:
- 1. plass XXX kroner
- 2. plass XXX kroner
- 3. plass XXX kroner
- Snakk med samarbeidspartnere
3. Informer om arrangementet
- Tidspunkt
- I passe tid før. For flaskekonkurranser kan dette være mange uker før.
For små sosiale øltreff kan dette være bare noen uker før
- I passe tid før. For flaskekonkurranser kan dette være mange uker før.
- Alle arrangement skal:
- Opprettes i Hoopla
- Publiseres på https://norbrygg.no/events
- Informeres fra Hypersys til medlemmer i fylket om målgruppen er medlemmer i fylket
- Lokal annonsering kan være:
- Publisering på egen Facebookside
- Mail fra Hypersys til alle medlemmer som er i målgruppen
- SMS fra Hypersys til alle medlemmer som er i målgruppen
4. Hoopla
- Tilgang til Hoopla
- Tillitsvalgte som publiserer jevnlig har tilgang til å opprette arrangementer selv.
- Ta kontakt via publisering@norbrygg.no om du ikke har tilgang
- Muligheter i Hoopla
- Kan ha flere typer billetter til et arrangement
- Kan ha forskjellige start/slutt -tidspunkt for forskjellige billetter
- Kan ha skjulte typer billetter for spesielle behov.
- Kan benyttes til å innhente informasjon fra deltakere. Medlemsnummer f.eks om det er arrangementer kun for medlemmer. Matallergier, øltyper, transportbehov, osv…
- Informasjon du må legge inn eller sende pr mail til publisering@norbrygg.no
- Navn på arrangementet, gjerne noe så folk forstår hvor i landet det skjer
- Informasjon om arrangementet. Hva kan den som deltar forvente
- Tidsrom; Fra og til
- Adresse om det er fysisk arrangement
- Billettyper, salgsperiode
- Antall plasser tilgjengelig pr. billettype
- Bilde som beskriver arrangementet på en god måte
- Er det arrangement kun for medlemmer eller for andre også
- Lurt å legge på “Kjøpte billetter refunderes ikke”
5. Publisering på norbrygg.no/events
- Tilgang til å publisere på norbrygg.no
- Tillitsvalgte som publiserer jevnlig har tilgang til å publisere selv
- Ta kontakt via publisering@norbrygg.no om du ikke har tilgang
- Informasjon du må legge inn eller sende pr mail til publisering@norbrygg.no
- Navn på arrangement
- Informasjon om hva arrangementet går ut på.
- Innsalg; hva kan den som deltar forvente seg?
- Adresse
- Tidsrom; Fra og til
- Hvem er arrangementet for
- Kontaktperson ved spørsmål. Her er en epost-adresse helt topp.
- Link til Hoopla-arrangement og/eller en link til arrangementets nettside.
6. Planlegg arrangementet i mer detalj
- Tilgang på lokalet, nøkkel osv… Hvor lenge har du det…
- Transport til og fra?
- Nødvendig utstyr bestilles inn, f.eks:
- Usmakspiller
- Luktekopper
- Festivalglass (små glass er lurt) Bestilles ved å sende en mail til XXX@norbrygg.no
- Øl
- Mat
- Annet praktisk utstyr
- Tidsplan/Logistikk planlegges
- Medhjelpere under arrangementet
7. Informer mer rett før
- Send eventuelt ut en ny mail til medlemmer hvor du informerer på nytt om arrangementet.
- Er det fullt så er det lurt å høre om noen ikke har tenkt å komme
- Er det lite påmeldte så kan det være lurt å informere om at om ikke flere melder seg på så blir det avlyst.
- Om du vil ha info sendt ut til nabofylker så sender du informasjon til publisering@norbrygg.no så vil det bli sendt ut
- Om du vil ha publisert noe på Instagram under arrangementet så må dette avtales med XXX
8. Gjennomfør arrangementet
- Ta bilder under arrangementet og send tekst og bilder til publisering@norbrygg.no for en nyhetssak til norbrygg.no
- Publiser gjerne også på egen Facebook-side
