Ølsmakekurs på nett: From England to New England
Ølsmakekurs på nett. Tema er IPA, from England to New England. Anbefalte øl å smake: En britisk IPA, eventuelt Frydenlund Pale Ale En vestkyst IPA, for eksempel Kinn Vestkyst eller […]
Ølsmakekurs på nett. Tema er IPA, from England to New England. Anbefalte øl å smake: En britisk IPA, eventuelt Frydenlund Pale Ale En vestkyst IPA, for eksempel Kinn Vestkyst eller […]
Ølsmakekurs på nett. Tema er IPA, from England to New England. Anbefalte øl å smake: En britisk IPA, eventuelt Frydenlund Pale Ale En vestkyst IPA, for eksempel Kinn Vestkyst eller […]
Velkommen til sensommerens mest spennende mjød kveld! Denne kvelden gir vi en introduksjon til de historiske ingrediensene og metodene for å brygge fantastisk mjød. De som ønsker vil få med […]
Velkommen til sensommerens mest spennende mjød kveld! Denne kvelden gir vi en introduksjon til de historiske ingrediensene og metodene for å brygge fantastisk mjød. De som ønsker vil få med […]
Velkommen til sensommerens mest spennende mjød kveld! Denne kvelden gir vi en introduksjon til de historiske ingrediensene og metodene for å brygge fantastisk mjød. De som ønsker vil få med […]
Velkommen til sensommerens mest spennende mjød kveld! Denne kvelden gir vi en introduksjon til de historiske ingrediensene og metodene for å brygge fantastisk mjød. De som ønsker vil få med […]
Arrangementet er i utgangpsunktet åpent for alle, men det er begrensning på antall deltakere p.g.a. smittevernhensyn. Les mer på forumet (lenke nedenfor).
Arrangementet er i utgangpsunktet åpent for alle, men det er begrensning på antall deltakere p.g.a. smittevernhensyn. Les mer på forumet (lenke nedenfor).
Arrangementet er i utgangpsunktet åpent for alle, men det er begrensning på antall deltakere p.g.a. smittevernhensyn. Les mer på forumet (lenke nedenfor).
Arrangementet er i utgangpsunktet åpent for alle, men det er begrensning på antall deltakere p.g.a. smittevernhensyn. Les mer på forumet (lenke nedenfor).