Oslo: Dommersamling

Kjære dommere i Oslo og Akershus Vi du være med på revisjon av øltypedefinisjoner og forberede deg til årets NM-dømming? Domkom har bedt oss om hjelp til gjennomgang og revisjon […]

Oslo: Dommersamling

Kjære dommere i Oslo og Akershus Vi du være med på revisjon av øltypedefinisjoner og forberede deg til årets NM-dømming? Domkom har bedt oss om hjelp til gjennomgang og revisjon […]

Oslo: Bryggeribesøk hos Grünerløkka brygghus

Årets første bryggeribesøk blir på Grünerløkka Brygghus. Det blir omvisning i bryggeriet ved bryggmester Kjetil Johnsen og etterpå er det mulighet for en matbit og kanskje til og med en […]

Oslo: Bryggeribesøk hos Grünerløkka brygghus

Årets første bryggeribesøk blir på Grünerløkka Brygghus. Det blir omvisning i bryggeriet ved bryggmester Kjetil Johnsen og etterpå er det mulighet for en matbit og kanskje til og med en […]

Oslo: Bryggeribesøk hos Grünerløkka brygghus

Årets første bryggeribesøk blir på Grünerløkka Brygghus. Det blir omvisning i bryggeriet ved bryggmester Kjetil Johnsen og etterpå er det mulighet for en matbit og kanskje til og med en […]

Oslo: Bryggeribesøk hos Grünerløkka brygghus

Årets første bryggeribesøk blir på Grünerløkka Brygghus. Det blir omvisning i bryggeriet ved bryggmester Kjetil Johnsen og etterpå er det mulighet for en matbit og kanskje til og med en […]

Avlyst: Østfold: Usmakkurs «Intro»

Dette kurset tar for seg de vanligste «usmakene» som dukker opp i hjemmebrygg, som for eksempel DMS og Diacetyl. På kurset lærer vi om usmakene, hvor de kommer fra og […]

Avlyst: Østfold: Usmakkurs «Intro»

Dette kurset tar for seg de vanligste «usmakene» som dukker opp i hjemmebrygg, som for eksempel DMS og Diacetyl. På kurset lærer vi om usmakene, hvor de kommer fra og […]

Avlyst: Østfold: Usmakkurs «Intro»

Dette kurset tar for seg de vanligste «usmakene» som dukker opp i hjemmebrygg, som for eksempel DMS og Diacetyl. På kurset lærer vi om usmakene, hvor de kommer fra og […]

Avlyst: Østfold: Usmakkurs «Intro»

Dette kurset tar for seg de vanligste «usmakene» som dukker opp i hjemmebrygg, som for eksempel DMS og Diacetyl. På kurset lærer vi om usmakene, hvor de kommer fra og […]

Skroll til toppen